X

Honda придумала ім’я для міського електрокара

Фото: Honda

Компанія Honda опублікувала тизер серійного міського електрокара, який буде називатися Honda e. Європейські продажі автомобіля повинні початися до кінця нинішнього року.

В останні декілька років японська компанія показала кілька концепт-карів, покликаних дати уявлення про товарну новинку. Так, восени 2017 року. Honda представила на Франкфуртському автосалоні експериментальну машину Urban EV, а в 2019 році на мотор-шоу в Женеві дебютував концепт E Prototype, який назвали «на 95% серійним автомобілем».

Новинка отримала «заховані» в стійках дверні ручки, а також камери замість традиційних зовнішніх дзеркал. Традиційну решітку радіатора замінили спеціальним дисплеєм, на якому можуть транслюватися повідомлення. Чи буде така технологія реалізована на серійній версії машини, поки невідомо.

Honda e побудують на абсолютно новій платформі, розробленої спеціально для автомобілів з повністю електричними силовими установками. За попередніми даними, новинка зможе проїжджати без підзарядки до 200 кілометрів.

Поділитися цим!
Михаїл Стріга:
Related Post