X

Bentley присвятив Баварії спецверсію кабріолета Continental GT

Фото: Bentley

Компанія Bentley представила спеціальну версію кабріолета Continental GT під назвою Bavaria Edition, випущену в єдиному екземплярі. Прем’єра автомобіля, розробленого придворним ательє Mulliner і шеф-дизайнером британської марки Штефаном Зілаффом, відбудеться в Мюнхені.

Кузов кабріолета забарвлений в колір Glacier White, тоді як для даху використовували відтінок Imperial Blue. Вони символізують прапор Баварії, в стилі якого також виконані візерунки на передніх крилах і підголівниках. Плюс до всього автомобіль отримав особливі 22-дюймові колісні диски.

Технічна начинка змінам не піддалася. Bentley Continental GT Convertible укомплектований наддувним шестилітровим двигуном W12, що розвиває 635 к. с. і 900 Нм крутного моменту. Мотор поєднується з восьмиступінчастим «роботом» з двома зчепленнями, створеним на базі преселектіва PDK компанії Porsche.

Кабріолет здатний прискорюватися з місця до 96 км / год за 3,7 сек., що на 0,1 сек. повільніше купе. При цьому максимальна швидкість залишилася тією ж – 333 км на годину.

Автомобіль має повнопривідну трансмісію і систему активного придушення крену, що харчуються від 48-вольтової бортової електромережі. У водія є чотири режими керуючої електроніки: Sport, Comfort, Bentley і Custom.

Поділитися цим!
Макс Коротченко:
Related Post