X

Власники “євроблях” озвучили нові вимоги до Ради

Власники нерозмитнених автомобілів на єврономерах, т.зв. “євроблях”, вимагають виключити із законопроектів про легалізацію таких авто норми про вік транспортних засобів. Про це повідомили в об’єднанні “Авто Євро Сила”. Активісти зазначають, що розробили поправки до законопроектів №8487 і №8488 за допомогою юристів, громадських і ветеранських організацій.

Головним чином мова йде про виключення з формули розрахунку ставки розмитнення за віком авто. Також власники “євроблях” вимагають знизити ставки на розмитнення в кілька разів.

У вимогах активістів також є пункт про скасування платежів для ветеранів війни та інвалідів першої і другої категорії. Учасникам бойових дій пропонують урізати платежі на 50%.

“Євробляхери” очікують реєстрації поправок за допомогою окремих депутатів і депутатських груп. Восени активісти планують організувати масштабну акцію.

Нагадаємо, раніше Верховна Рада схвалила в першому читанні розмитнення автомобілів на єврономерах. Депутати підтримали законопроект №8487 “Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування акцизним податком легкових транспортних засобів”.

Поділитися цим!
Макс Коротченко:
Related Post