X

Porsche розсекретив оновлений Macan

Фото: Porsche

Компанія Porsche представила оновлений кросовер Macan. Першою країною, де почнуться продажі новинки стане Китай. Пізніше автомобіль з’явиться і у європейських дилерів. Ціни на машину будуть оголошені пізніше. Конкурентами новинки називаються Jaguar F-Pace і BMW X4.

Після рестайлінгу кросовер отримав більш вузькі покажчики повороту, а також видозмінені фари головного світла і колісні диски нового дизайну. Також клієнтам пропонується новий колір забарвлення кузова під назвою Miami Blue, а також 20- і 21-дюймові колісні диски.

У салоні з’явилася цифрова приладова панель, а також 11-дюймовий сенсорний дисплей мультимедійного комплексу, який встановлюється на нових Panamera і Cayenne. Також кросовер оснащується спортивним рульовим колесом GT від 911.

Технічні характеристики поки тримаються в секреті. За неофіційними даними, в лінійку двигунів увійдуть нові бензинові наддувні шестициліндрові мотори робочим об’ємом 2,9 і 3,0 літра, які замінять колишні агрегати об’ємом 3,0 і 3,6 літра.

Також не виключено, що у «Макана» з’явиться версія з гібридною силовою установкою, яку запозичать у недавно представленого Cayenne E-Hybrid. До її складу входить трилітровий бензиновий двигун V6, 136-потужний електричний мотор і восьмиступінчаста автоматична коробка передач. В сумі агрегати видають 462 к.с. і 700 Нм крутного моменту.

У Україні нинішній Porsche Macan пропонується з чотирициліндровим дволітровим мотором потужністю 252 к.с., а також з трилітровими агрегатами, що видають 340 і 360 сил. Топові варіанти комплектуються 3,6-літровими двигунами потужністю 400 і 440 кінських сил. Ціни на модель починаються від 1 679 400 грн.

Поділитися цим!
Михаїл Стріга:
Related Post