X

Красиво жити не заборониш: Porsche показав яхту за 12 мільйонів євро

Фото: Dynamiq

На судні Porsche зробила 75-дюймовий домашній кінотеатр, бар, зону для барбекю, а також басейн. У комплекті з судном клієнтам пропонують придбати і автомобіль Panamera E-Hybrid Sport Turismo.

Компанія Porsche представила спортивну 35-метрову яхту Dynamiq GTT 115 Hybrid. Також в розробці судна брала участь компанія з Монако Dynamiq Yachts. Бажаючим придбати яхту доведеться заплатити мінімум 12 500 000 євро. Всього буде побудовано сім екземплярів Dynamiq GTT 115 Hybrid.

На судні є 75-дюймовий домашній кінотеатр, бар, зона для барбекю, а також басейн. В обробці яхти використовувалися макасарске дерево, темно-коричнева шкіра, алькантара, карбон і мармур Sahara Noir. Меблі для судна були надані компанією Minotti. За доплату судно додатково обладнають підводним розвідувальним роботом, водними лижами і валізами Louis Vuitton.

У рух яхта наводиться за допомогою двох дизельних MAN V12. Потужність човна – 1650 кінських сил. У комплекті з судном клієнтам пропонують придбати і автомобіль Panamera E-Hybrid Sport Turismo.

Це вже не перший раз, коли автомобільні компанії звертають увагу на розкішні яхти. Lexus раніше представив концептуальне судно Sport Yacht Concept. Яхту оснастили двома 5,0-літровими бензиновими двигунами V8. Такі агрегати встановлюються на автомобілі RC-F і LC 500. Сумарна потужність яхти – 885 кінських сил. Максимальна швидкість – 79 км на годину.

Довжина прототипу становить 12,7 метра. Корпус яхти виконаний з карбону і армованого пластику. Завдяки цьому інженерам вдалося знизити масу концепту на 1000 кілограмів. Човен розрахован на вісім пасажирів.

Раніше Automotive повідомляв, що Infiniti показала проект океанської яхти.

Поділитися цим!
Антон Кучепінков:
Related Post