X

Toyota може привезти новий седан Century в Європу

Фото: Toyota

Новинка отримала гібридну силову установку, до складу якої входить 5,0-літровий бензиновий двигун V8. Також седан оснащується спеціальними шинами, які не тільки зменшують вібрацію від дороги, а й створюють менше шуму.

Компанія Toyota не виключає, що новий седан Century почнуть продавати в Європі. Як розповів виданню Top Gear UK представник японського бренду, це має статися тільки після вивчення можливого попиту на цю модель. Так, в Японії Toyota планує продавати близько 600 седанів Century в рік.

Century випускається в Японії з 1967 року, і дизайн третього покоління седана не зазнав сильних змін. Довжина машини становить 5335 мм, а ширина 1930 міліметрів. Розмір колісної бази дорівнює 3090 міліметрів. Новинка отримала гібридну силову установку, до складу якої входить 5,0-літровий бензиновий двигун V8.

Також седан оснащується спеціальними шинами, які не лише зменшують вібрацію від дороги, але і створюють менше шуму. Для задніх пасажирів автомобіля передбачена функція масажу, аудіосистема з 20 динаміками, сенсорний дисплей і підставка  для ніг, що забирається.

Також на автосалоні в Токіо компанія Toyota представила нове покоління седана Crown, яке побудували на платформі TNGA. Від попередника новинка відрізняється кращою керованістю і меншою вагою. Довжина машини становить 4 910 мм, а ширина 1 800 міліметрів. Розмір колісної бази – 2 920 міліметрів. Crown отримала масивну решітку радіатора, світлодіодну оптику, широкі колісні арки і довгий задній звис.

Поділитися цим!
Михаїл Стріга:
Related Post