X

Український аналог «Байрактара»: БПЛА Ciconia представлять на «Зброя та безпека»

Учасник NAUDI компанія DEVIRO на виставці «Зброя та безпека-2021» представить БПЛА Ciconia.

Компанія DEVIRO представить на загальний огляд БПЛА Ciconia на стенді NAUDI (павільйон №2, місце №2-А31).

Ciconia – автономний дистанційно керований БПЛА для вирішення різних завдань повітряної розвідки, патрулювання, картографування місцевості з можливістю передачі актуальної інформації в режимі реального часу.




Зазначається, що у комплексі реалізована концепція автоматизованого управління протягом усього польоту, що значно полегшує роботу оператора і дозволяє сконцентрувати увагу на аналізі інформації, яка надходить з БПЛА.

Розробники повідомляють, що управління БПЛА здійснюється за криптографічним цифровим радіоканалом, що дозволяє отримувати телеметричні дані протягом всього польоту. Оператор може відстежувати на супутникових картах розташування БПЛА, коригувати маршрут, працювати з корисним навантаженням і давати інші команди.




Навіть в разі придушення сигналу БПЛА здатний продовжити автономний політ, повернутися і здійснити посадку в запрограмованій точці.

Для унеможливлення визначення місця зльоту БПЛА може злітати в режимі радіомовчання. Оператор може включати і вимикати передачу відео в будь-який час.

БПЛА мають більші параметрами опору вітру і можуть використовуватися зі швидкістю вітру до 20 м/с.

Радіус польоту 55 км (із загальною протяжністю маршруту 100 км), може знаходитися в повітрі 1,5-3,5 години (залежить від комплекту), за умови: температура повітря від -20С до + 55С, швидкість вітру до 12 м/сек.

Поділитися цим!
Антон Кучепінков:
Related Post