Автоновини Військова техніка Зброя та Безпека-2021

Український аналог «Байрактара»: БПЛА Ciconia представлять на «Зброя та безпека»

Український аналог «Байрактара»: БПЛА Ciconia представлять на «Зброя та безпека»

Учасник NAUDI компанія DEVIRO на виставці «Зброя та безпека-2021» представить БПЛА Ciconia.

Компанія DEVIRO представить на загальний огляд БПЛА Ciconia на стенді NAUDI (павільйон №2, місце №2-А31).

Ciconia – автономний дистанційно керований БПЛА для вирішення різних завдань повітряної розвідки, патрулювання, картографування місцевості з можливістю передачі актуальної інформації в режимі реального часу.




Зазначається, що у комплексі реалізована концепція автоматизованого управління протягом усього польоту, що значно полегшує роботу оператора і дозволяє сконцентрувати увагу на аналізі інформації, яка надходить з БПЛА.

Український аналог «Байрактара»: БПЛА Ciconia представлять на «Зброя та безпека»

Розробники повідомляють, що управління БПЛА здійснюється за криптографічним цифровим радіоканалом, що дозволяє отримувати телеметричні дані протягом всього польоту. Оператор може відстежувати на супутникових картах розташування БПЛА, коригувати маршрут, працювати з корисним навантаженням і давати інші команди.




Навіть в разі придушення сигналу БПЛА здатний продовжити автономний політ, повернутися і здійснити посадку в запрограмованій точці.

Для унеможливлення визначення місця зльоту БПЛА може злітати в режимі радіомовчання. Оператор може включати і вимикати передачу відео в будь-який час.

БПЛА мають більші параметрами опору вітру і можуть використовуватися зі швидкістю вітру до 20 м/с.

Радіус польоту 55 км (із загальною протяжністю маршруту 100 км), може знаходитися в повітрі 1,5-3,5 години (залежить від комплекту), за умови: температура повітря від -20С до + 55С, швидкість вітру до 12 м/сек.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook