X

Глава Bugatti розповів про нову модель «на кожен день»

Керівництво компанії Bugatti розглядає можливість випуску нової, більш практичної моделі для щоденного використання. Про це з посиланням на главу французької марки Штефана Винкельмана повідомляє Autocar.

«Якщо ми говоримо про другу модель Bugatti, то я переконаний, що це повинен бути автомобіль, призначений не тільки для їзди по вихідним. Ця машина повинна призначатися для щоденної експлуатації і служити абсолютно іншим цілям, ніж гіперкар Chiron», – зазначив Вінкельман.

Раніше повідомлялося, що Bugatti веде переговори з Volkswagen про можливість розробки нового автомобіля, який може стати більш комфортною та доступною альтернативою «Широна». За попередніми даними, в Bugatti задумали чотиримісний електричний гран-турер або кросовер вартістю від 500 тис. до 1 млн євро. На даний момент Bugatti випускає близько 100 автомобілів в рік, проте нова модель зможе дозволити збільшити обсяги виробництва до 600-700 машин.

У вересні 2019 року Вінкельман заявив, що в компанії хотіли б бачити в своїй лінійці автомобіль, який за концепцією буде ближче до кросовера, ніж до традиційного суперкара. При цьому раніше в Bugatti не раз заявляли, що компанія ніколи не буде випускати SUV. Однак Вінкельман зазначив, що це зовсім не означає відмову від розробки нового автомобіля з високою посадковою позицією і більш містким салоном.

Поділитися цим!
Михаїл Стріга:
Related Post