X

Ford показав відроджений позашляховик Bronco на відео

Компанія Ford опублікувала тизерний відеоролик нової моделі, для якої відродять назву Bronco. Під таким ім’ям американці з 1966 по 1996 роки випускали великий позашляховик, який встиг змінити п’ять поколінь. На відео автомобіль в камуфляжі проходить випробування на бездоріжжі.

Позашляховик буде побудований на базі пікапа Ford Ranger нового покоління, який дебютував в минулому році на автосалоні в Детройті. Дизайн автомобіля буде істотно відрізнятися від свого попередника. Очікується, що новинка буде доступна як з двохдверним, так і з чотирьохдверним кузовом, а також зі знімним дахом і дверима.

Bronco оснастять 2,3-літровим наддувним чотирициліндровим двигуном. Потужність агрегату складе 270 к. с. і 420 Нм крутного моменту. Мотор працюватиме з автоматичною коробкою або з семиступінчастою «механікою» від Getrag. У майбутньому очікується поява і гібридної модифікації позашляховика Bronco. Складання моделі буде налагоджено на заводі в Мічигані. Основним конкурентом машини стане Jeep Wrangler.

У листопаді 2019 року компанія Ford представила електричний кросовер із зовнішністю в стилі спорткара Mustang. Прем’єра новинки під назвою Mach-E відбулася на спеціальному заході в Лос-Анджелесі. Таке найменування – відсилання до найпотужніших модифікацій спорткара Mustang першого покоління. Ціни на електрокар починаються від 43 895 доларів. Головними конкурентами Mach-E називаються Tesla Model Y і Jaguar I-Pace.

Поділитися цим!
Макс Коротченко:
Related Post