Автоновини

Ford показав відроджений позашляховик Bronco на відео

Ford показав відроджений позашляховик Bronco на відео

Компанія Ford опублікувала тизерний відеоролик нової моделі, для якої відродять назву Bronco. Під таким ім’ям американці з 1966 по 1996 роки випускали великий позашляховик, який встиг змінити п’ять поколінь. На відео автомобіль в камуфляжі проходить випробування на бездоріжжі.

Позашляховик буде побудований на базі пікапа Ford Ranger нового покоління, який дебютував в минулому році на автосалоні в Детройті. Дизайн автомобіля буде істотно відрізнятися від свого попередника. Очікується, що новинка буде доступна як з двохдверним, так і з чотирьохдверним кузовом, а також зі знімним дахом і дверима.

Bronco оснастять 2,3-літровим наддувним чотирициліндровим двигуном. Потужність агрегату складе 270 к. с. і 420 Нм крутного моменту. Мотор працюватиме з автоматичною коробкою або з семиступінчастою «механікою» від Getrag. У майбутньому очікується поява і гібридної модифікації позашляховика Bronco. Складання моделі буде налагоджено на заводі в Мічигані. Основним конкурентом машини стане Jeep Wrangler.

У листопаді 2019 року компанія Ford представила електричний кросовер із зовнішністю в стилі спорткара Mustang. Прем’єра новинки під назвою Mach-E відбулася на спеціальному заході в Лос-Анджелесі. Таке найменування – відсилання до найпотужніших модифікацій спорткара Mustang першого покоління. Ціни на електрокар починаються від 43 895 доларів. Головними конкурентами Mach-E називаються Tesla Model Y і Jaguar I-Pace.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook