X

Porsche розсекретила космоліт для «Зоряних війн»

Компанія Porsche повністю розсекретила космічний корабель під назвою Tri-Wing S-91x Pegasus, спеціально розроблений для всесвіту «Зоряних війн». Фантастичний апарат з’явиться в новому епізоді франшизи «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», українська прем’єра якого намічена на 19 грудня.

Tri-Wing S-91x Pegasus був створений спільно з фахівцями кіностудії Lucasflim. У деяких елементах космічного корабля простежується схожість з реальними автомобілями німецької марки – зі спорткаром 911 нового покоління і електромобілем Taycan.

Зокрема, зореліт має стилізовані під автомобілі передні повітрозабірники, кожухи двигунів, а також кокпіт в стилі салону гібридного гіперкара Porsche 918 Spyder.

Розробники створили масштабний детальний макет космічного корабля з розмахом крил близько 1,5 метра, який привезуть в Лос-Анджелес на світову прем’єру нової серії «Зоряних війн».

Porsche не єдина автомобільна компанія, яка розробила космічні апарати для кіно. Так, місяцехід Audi під назвою Lunar Quattro взяв участь в зйомках фільму «Чужий: Заповіт», а Lexus розробив космічний автомобіль-трансформер для нової частини фантастичної франшизи «Люди в чорному» ( «Люди в чорному: Інтернешнл»).

Поділитися цим!
Макс Коротченко:
Related Post