Автоновини

Porsche розсекретила космоліт для «Зоряних війн»

Porsche розсекретила космоліт для «Зоряних війн»

Компанія Porsche повністю розсекретила космічний корабель під назвою Tri-Wing S-91x Pegasus, спеціально розроблений для всесвіту «Зоряних війн». Фантастичний апарат з’явиться в новому епізоді франшизи «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», українська прем’єра якого намічена на 19 грудня.

Tri-Wing S-91x Pegasus був створений спільно з фахівцями кіностудії Lucasflim. У деяких елементах космічного корабля простежується схожість з реальними автомобілями німецької марки – зі спорткаром 911 нового покоління і електромобілем Taycan.

Зокрема, зореліт має стилізовані під автомобілі передні повітрозабірники, кожухи двигунів, а також кокпіт в стилі салону гібридного гіперкара Porsche 918 Spyder.

Розробники створили масштабний детальний макет космічного корабля з розмахом крил близько 1,5 метра, який привезуть в Лос-Анджелес на світову прем’єру нової серії «Зоряних війн».

Porsche розсекретила космоліт для «Зоряних війн»

Porsche не єдина автомобільна компанія, яка розробила космічні апарати для кіно. Так, місяцехід Audi під назвою Lunar Quattro взяв участь в зйомках фільму «Чужий: Заповіт», а Lexus розробив космічний автомобіль-трансформер для нової частини фантастичної франшизи «Люди в чорному» ( «Люди в чорному: Інтернешнл»).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook