X

Новий Nissan Patrol сфотографували без камуфляжу

Видання Almuraba опублікувало шпигунські фотографії позашляховика Nissan Patrol наступного покоління, на яких автомобіль відображений практично без камуфляжу. Знімки були зроблені в Дубаї в одному з дилерських центрів.

Судячи з фотографій, позашляховик буде істотно відрізнятися від моделі нинішнього покоління, яка випускається з 2010 року. Зокрема, він отримає змінену радіаторну решітку, зовсім інші головні фари з блоками світлодіодних денних ходових вогнів і розташованими під ними вертикальними чорними повітрозабірниками.

У салоні посередині передньої панелі видно великий екран мультимедійного комплексу, під яким розмістився ще один дисплей з більшою діагоналлю, який буде відповідати за контроль ряду функцій автомобіля, в тому числі за кліматичну установку. На центральному тунелі розташувався селектор трансмісії і два круглих контролера.

За попередніми даними, лінійка двигунів залишиться колишньою. Йдеться про чотирьохлітровий V6 потужністю 275 к. с., а також про 5,6-літровий восьмициліндровий агрегат, що видає 400 сил. Передбачається, що позашляховик Nissan Patrol наступного покоління дебютує до кінця 2019 року.

Поділитися цим!
Макс Коротченко:
Related Post