X

Cupra показала салон першого спортивного електрокара

Нова іспанська марка Cupra, яка раніше була підрозділом компанії Seat, опублікувала тизери, що дають уявлення про перший електричний спорткар бренду. Новинка буде повністю розсекречена 2 вересня, а її публічна прем’єра відбудеться на Франкфуртському автосалоні 10 числа того ж місяця.

На зображеннях поки що не названого автомобіля видно орієнтована на водія кабіна з повністю цифровою панеллю приладів і багатофункціональним спортивним рульовим колесом, обтягнутим алькантарою, з підсвічуємим логотипом Cupra.

Крім того, в оформленні інтер’єру використані вставки карбону. З цього ж матеріалу виконані корпуси зовнішніх дзеркал. Решта подробиць про новинку стануть відомі пізніше.

Нагадаємо, першим повністю самостійним автомобілем бренду Cupra став концептуальний купе-кросовер Formentor, показаний навесні на Женевському автосалоні.

Cupra Formentor оснастили гібридною силовою установкою з можливістю підзарядки батарей від електромережі, до складу якої увійшов бензиновий турбомотор, електричний двигун, комплект батарей і роботизована коробка передач з двома зчепленнями. Сумарна віддача агрегатів склала 250 кінських сил. Виключно на електричній тязі автомобіль здатний проїхати до 50 кілометрів.

Поділитися цим!
Михаїл Стріга:
Related Post