X

Mitsubishi показала зовнішність оновленого Pajero Sport

Компанія Mitsubishi Motors опублікувала перший тизер рестайлінгової моделі Pajero Sport, що дає уявлення про зовнішність автомобіля. Публічна прем’єра оновленого позашляховика відбудеться 25 липня в Таїланді.

Судячи з зображення, рестайлінговий рамний позашляховик отримає дизайн передньої частини кузова в стилі оновленого пікапа L200, з яким він побудований на одному шасі.

Pajero Sport, виконаний відповідно до фірмового напрямком Dynamic Shield, обзаведеться зміненим, більш спортивним бампером, більш вузькою оптикою з новими блоками світлодіодних денних ходових вогнів, а також злегка модернізованою радіаторною решіткою.

Подробиці про доробки в технічній частині поки не повідомляються. У компанії лише відзначили, що поліпшення торкнуться дизайну, комфорту, функціоналу і матеріалів обробки.

В Україні нинішній Mitsubishi Pajero Sport пропонують з 2,4-літровим турбодизелем, що видає 181 к. с. і 430 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач, або з восьмидіапазонним «автоматом». Ціни на автомобіль стартують з позначки 981 000 грн.

Поділитися цим!
Михаїл Стріга:
Related Post