Автоновини

Mitsubishi показала зовнішність оновленого Pajero Sport

Mitsubishi показала зовнішність оновленого Pajero Sport

Компанія Mitsubishi Motors опублікувала перший тизер рестайлінгової моделі Pajero Sport, що дає уявлення про зовнішність автомобіля. Публічна прем’єра оновленого позашляховика відбудеться 25 липня в Таїланді.

Судячи з зображення, рестайлінговий рамний позашляховик отримає дизайн передньої частини кузова в стилі оновленого пікапа L200, з яким він побудований на одному шасі.

Pajero Sport, виконаний відповідно до фірмового напрямком Dynamic Shield, обзаведеться зміненим, більш спортивним бампером, більш вузькою оптикою з новими блоками світлодіодних денних ходових вогнів, а також злегка модернізованою радіаторною решіткою.

Подробиці про доробки в технічній частині поки не повідомляються. У компанії лише відзначили, що поліпшення торкнуться дизайну, комфорту, функціоналу і матеріалів обробки.

В Україні нинішній Mitsubishi Pajero Sport пропонують з 2,4-літровим турбодизелем, що видає 181 к. с. і 430 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач, або з восьмидіапазонним «автоматом». Ціни на автомобіль стартують з позначки 981 000 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook