X

Opel розповів про двигуни Corsa нового покоління

Фото: Opel

Компанія Opel представила стандартну версію компактного хетчбека Corsa нового покоління, який буде пропонуватися з традиційними бензиновими і дизельними моторами. Автомобіль дебютував слідом за повністю електричною версією моделі – Corsa-e.

Базовим агрегатом став колишній 1,2-літровий атмосферний бензиновий двигун, що розвиває 75 к.с., який працює в парі з п’ятиступінчастою механічною коробкою. Крім того, хетчбек буде доступний з турбомоторами такого ж робочого об’єму потужністю 100 к.с. (205 Нм крутного моменту) і 130 к.с. (230 Нм).

Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” або восьмидіапазонний «автомат». Найпотужніша версія хетчбека здатна прискорюватися до «сотні» за 8,7 сек., а її максимальна швидкість складає 188 км на годину.

В якості альтернативи доступний 1,5-літровий дизельний агрегат, що розвиває 102 сили і 250 Нм крутного моменту.

Нагадаємо, Opel Corsa шостого покоління дебютував у вигляді електрокара. «Зелена» Corsa, що отримала приставку «e» в назві, укомплектована електричним агрегатом, що видає 136 к. с. і 260 Нм крутного моменту.

Двигун дозволяє автомобілю прискорюватися з місця до 50 км / год за 2,8 сек., а на розгін до 100 км / год потрібно 8,1 секунди. Комплект акумуляторів на 50 кВт · год дозволяє електрокару проїжджати без підзарядки до 330 кілометрів (по циклу WLTP). За допомогою спеціальної швидкої системи запас батарей можна поповнити на 80% всього за півгодини.

Поділитися цим!
Михаїл Стріга:
Related Post