Автоновини

Новий Opel Corsa отримав електромотор

Новий Opel Corsa отримав електромотор
Фото: Opel

Компанія Opel офіційно представила компактний хетчбек Corsa шостого покоління. Поки німці показали тільки електричну модифікацію моделі, слідом за якою незабаром дебютують варіанти з бензиновим і дизельним моторами.

«Зелена» Corsa, що отримала приставку «e» в назві, укомплектована електричним агрегатом, що видає 136 к. с. і 260 Нм крутного моменту. Двигун дозволяє автомобілю прискорюватися з місця до 50 км / год за 2,8 сек., а на розгін до 100 км / год потрібно 8,1 секунди.

Комплект акумуляторів на 50 кВт год дозволяє електрокару проїжджати без підзарядки до 330 кілометрів (по циклу WLTP). За допомогою спеціальної швидкої системи,  батарею можна поповнити на 80% всього за півгодини.

Новий Opel Corsa отримав електромотор

Що стосується стандартного Opel Corsa шостого покоління, то його побудують на модульній архітектурі CMP (Common Modular Platform), яка вже лежить в основі нового Peugeot 208 і DS3 Crossback. Нове шасі дозволить зробити автомобіль приблизно на 100 кг легше попередника, що позитивно позначиться на паливній економії і динаміці автомобіля.

За попередніми даними, в лінійку моторів увійде 1,2-літровий трьохциліндровий наддувний двигун, Який буде доступний в декількох стадіях форсування. Топові версії Opel Corsa будуть оснащуватися світлодіодними матрічними фарами головного світла, які дебютували в 2015 році на Astra нового покоління, а потім з’явилися на флагманської моделі Insignia.

Новий Opel Corsa отримав електромотор

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook