X

Ford привезе на «Фестиваль швидкості» екстремальний суперкар GT

Фото: Ford

Компанія Ford розповіла про новинки, підготовлені до Фестивалю швидкості в британському Гудвуді, який відбудеться на початку липня. Зокрема, на заході дебютує екстремальна версія суперкара GT нового покоління.

Передбачається, що в Гудвуді представлять дорожню версію гоночного автомобіля для «24 годин Ле-Мана», яка буде відрізнятися від стандартного суперкара GT полегшеною конструкцією і масивним антикрилом.

Нагадаємо, Ford GT оснащується 3,5-літровим твін-турбомотором V6 сімейства EcoBoost, що видає 655 к. с. і 745 Нм крутного моменту. Купе здатне прискорюватися до 100 км / г приблизно за три секунди, а його максимальна швидкість перевищує 345 км на годину.

Плюс до всього на Фестивалі швидкості дебютує найпотужніший автомобіль в історії Ford – Mustang Shelby GT500. Новинка укомплектована 5,2-літровим компресорним двигуном V8, що розвиває 770 к. с. і 847 Нм крутного моменту. Розробники стверджують, що це найпотужніший і оборотістістий в світі восьмициліндровий мотор з приводним нагнітачем.

Ford Mustang Shelby GT500 здатний прискорюватися з місця до 96 км / г приблизно за три секунди, а його максимальна швидкість примусово обмежена 290 км на годину. Дрегову дистанція в чверть милі (402 метри) проходиться менш ніж за 11 секунд.

Поділитися цим!
Макс Коротченко:
Related Post