Автоновини

Ford розповів про найпотужніший автомобіль в своїй історії

Ford розповів про найпотужніший автомобіль в своїй історії
Фото: Ford

Компанія Ford назвала деякі технічні характеристики двигуна маслкар Mustang Shelby GT500. Новинка стане найпотужнішим дорожнім автомобілем в історії американської марки.

Ford Mustang Shelby GT500 оснастили 5,2-літровим компресорним двигуном V8, що розвиває 770 к. с. і 847 Нм крутного моменту. Розробники стверджують, що це найпотужніший і оборотістістий в світі восьмициліндровий мотор з приводним нагнітачем.

Трансмісія – семиступінчастий “робот” з двома зчепленнями. Коробка передач, здатна міняти щаблі за 100 мілісекунд, має кілька режимів, включаючи Normal, Sport, Drag і Track. Плюс до всього купе отримало функцію швидкого старту Launch Control.

Ford розповів про найпотужніший автомобіль в своїй історії

Ford Mustang Shelby GT500 здатний прискорюватися з місця до 96 км / г приблизно за три секунди, а його максимальна швидкість примусово обмежена 290 км на годину. Дреговая дистанція в чверть милі (402 метри) проходиться менш ніж за 11 секунд.

Купе отримало перенастроюючу підвіску з фірмовими амортизаторами MagneRide нового покоління і полегшеними пружинами, а також шести поршневі гальмівні механізми Brembo з 420-міліметровими дисками. До того ж для суперкара доступний аеродинамічний кузовний обвіс з карбону, а також покришки Michelin Pilot Sport Cup 2.

У США продажі Ford Mustang GT500 почнуться восени нинішнього року. Ціни на найшвидший дорожній «Мустанг» в історії поки не називаються.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook