X

Volkswagen представив надпотужний Touareg

Фото: Volkswagen

Кросовер Volkswagen Touareg оснастили новим 4,0-літровим дизельним мотором V8. Потужність агрегату становить 420 к.с. і 900 Нм крутного моменту. Таким чином, новинка стала найпотужнішим дизельним кросовером німецького бренду.

З таким агрегатом розгін до «сотні» у Touareg займає всього 4,9 секунди. Максимальна швидкість – 250 км на годину. Такий же мотор зараз встановлюється на Audi SQ7. Надпотужний Touareg отримав два дизайн-пакета. Перший називається Elegance і в ньому переважають «холодні, металеві» відтінки. Другий – Atmosphere – відрізняється «теплою обстановкою, де переважають дерево і натуральні тони».

Новинка комплектується пневматичною підвіскою, електроприводом кришки багажника, накладками на педалі з нержавіючої сталі, 19-дюймовими колесами, дзеркалом з функцією автозатемнення. Публічний дебют машини відбудеться на автосалоні в Женеві. Продажі новинки в Європі стартують в травні нинішнього року.

Також в Женеві Volkswagen покаже нову модифікацію кросовера T-Roc з приставкою R. «Заряджений» кросовер оснастили 2,0-літровим бензиновим двигуном з чотирма циліндрами. Таким же агрегатом комплектується Golf R. Потужність мотора становить 300 к. с. і 400 Нм крутного моменту. Двигун працює спільно з семиступінчастою автоматичною коробкою передач. Розгін до «сотні» у T-Roc R займає 4,9 секунди.

У Україні Volkswagen Touareg пропонується з трьома рівнями оснащення з двома бензиновими і одним дизельним двигуном за ціною від 1 678 825 грн. Всі агрегати поєднуються з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Машина комплектується системою постійного повного приводу 4Motion, яка може перекидати до 70% крутного моменту на передні колеса і до 80% – на задні.

Поділитися цим!
Макс Коротченко:
Related Post