X

Німці випустили куленепробивний суперкар Aston Martin DB11

Фото: Trasco

Німецька компанія Trasco, що спеціалізується на створенні броньованих автомобілів, представило програму доопрацювань для суперкара Aston Martin DB11. Після модернізації купе забезпечує захист від «нападів з легкою вогнепальною зброєю і спроб пограбування».

В конструкції дверей Aston Martin DB11 використовували броньовану сталь і додаткові композитні матеріали, а стандартні заводські стекла замінили на куленепробивні. Загальна маса захисних компонентів склала всього 150 кілограмів.

За словами розробників, застосування броні не вплинуло на «їздові характеристики і ступінь комфорту автомобіля». Aston Martin DB11 оснащується 5,2-літровим битурбо мотором V12, що розвиває 600 к.с. і 700 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Стандартне купе здатне розганятися з місця до 100 км / год за 3,9 секунди, а його максимальна швидкість дорівнює 322 км на годину.

Раніше американська фірма Armormax випустила броньовану версію електричного лифтбека Tesla Model S P100D. При цьому розробники заявили, що створили найшвидший броньований автомобіль в світі.

Конструкцію електрокара посилили спеціальним легким шаруватим синтетичним волокном, а також особливим балістичним сплавом. Після модернізації маса автомобіля, здатного витримати постріли гвинтівки або потужного пістолета, збільшилася всього на 250 кілограмів.

Як саме змінилася динаміка електромобіля, невідомо. Звичайна Tesla Model S P100D здатна прискорюватися з місця до 96 км / год за 2,3 секунди, а його максимальна швидкість обмежена на позначці 250 км на годину. Максимальний запас ходу електрокара перевищує 400 кілометрів.

Поділитися цим!
Макс Коротченко:
Related Post