Автоновини

Tesla Model S перетворили на найшвидший в світі броньований автомобіль

Фото: Armormax

Американська компанія Armormax випустила броньовану версію електричного лифтбека Tesla Model S P100D. Розробники стверджують, що створили найшвидший броньований автомобіль в світі.

Конструкцію автомобіля посилили спеціальним шаруватим синтетичним волокном, яке приблизно на 80% легше традиційної сталевої броні, а також особливим балістичним сплавом.

Плюс до всього, «Тесла» отримала посилену підвіску, а також шини RunFlat. Після модернізації Tesla Model S додала у вазі всього 250 кг, тоді як «інші компанії, як правило, додають броні приблизно на 1500 кілограмів».

У Armormax відзначили, що електрокар здатний витримати постріли потужної гвинтівки або пістолета. Автомобіль був побудований за спеціальним замовленням клієнта з арабської країни, ім’я якого не називається.

Наскільки змінилися динамічні характеристики електрокара, поки не відомо. Tesla Model S в модифікації P100D комплектується 224-потужним електричним агрегатом на передній осі і 476-потужним – на задній. Електрокар здатний прискорюватися з місця до 96 км / год за 2,3 секунди, а його максимальна швидкість обмежена на позначці 250 км на годину. Максимальний запас ходу електрокара перевищує 400 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook