X

Infiniti показала дизайн електричного родстера

Фото: Infiniti

Компанія Infiniti опублікувала дизайн-скетч, що дає уявлення про зовнішність концептуального електричного родстера Prototype 10. Публічна прем’єра новинки відбудеться 23 серпня на Конкурсі елегантності в американському Пеббл Біч.

Зовнішність одномісного електричного родстера є подальшим розвитком нової дизайнерської філософії японської марки, яка вперше була показана на прототипі Infiniti Q Inspiration. Відмінними рисами концепт-кара стали довга і широка передня частина кузова, а також вузьке вітрове скло.

Про технічні складові новинки поки немає інформації. Наприклад, попередник концепту – Infiniti Prototype 9 – був оснащений силовим агрегатом від Nissan Leaf другого покоління: синхронним електричним мотором, що розвиває 150 к.с. (110 кВт) і 320 Нм крутного моменту.

Раніше компанія Infiniti офіційно заявила, що перший серійний електрокар марки з’явиться в 2021 році і буде побудований на абсолютно новій платформі. Перша повністю «зелена» модель буде в першу чергу орієнтована на китайський ринок.

Поділитися цим!
Макс Коротченко:
Related Post