X

Mercedes приступив до випробувань флагманського електрокара

Фото: Carscoops

Компанія Mercedes-Benz почала випробування великого розкішного електрокара, який стане флагманською моделлю «зеленої» лінійки EQ. Шпигунські фотографії тестового прототипу новинки опублікувало видання Carscoops.

Передбачається, що електромобіль, який з’явиться в 2020 році, отримає позначення EQ S. Судячи по знімках, у електрокара будуть дуже короткі передні і задні звіси, спадаюча лінія даху, великі передні двері і широке лобове скло.

За попередніми даними, дизайнери застосують на флагманському EQ ряд унікальних стилістичних рішень, завдяки яким автомобіль можна буде легко відрізняти від седана S-Class наступного покоління. Поки залишається незрозумілим, який саме тип кузова отримає Mercedes-Benz EQ S. Закамуфльований прототип має кузов «Shooting Brake», однак це може бути спеціальний «фальшивий елемент». Не виключено, що серійний автомобіль буде являти собою «чотирьохдверне купе».

Першим представником «зеленої» лінійки EQ стане кросовер Mercedes-Benz EQ C, який дебютує в жовтні на Паризькому автосалоні. Його прототип був оснащений двома електромоторами сумарною потужністю 300 кВт (408 к.с.), розташованими на передній і задній осі. Кросовер здатний прискорюватися з місця до 100 км / год менш ніж за п’ять секунд.

Таким чином, динамічні показники електрокара близькі до Mercedes-AMG GLC 43. Завдяки комплекту літій-іонних акумуляторів ємністю 70 кВт-год кросовер може проїхати без підзарядки до 500 кілометрів. Потім «Мерседес» випустить компактний електрокар, який отримає позначення EQ A.

Поділитися цим!
Михаїл Стріга:
Related Post