X

Jaguar Land Rover зареєстрував нову назву для своїх автомобілів

Фото: Autocar

Компанія Jaguar Land Rover зареєструвала нову назву Road Rover для своїх автомобілів. За даними Autocar, під цим найменуванням може надійти в продаж електрокар англійського бренду. Раніше вважалося, що назва Road Rover будуть використовувати для цілої лінійки машин Jaguar Land Rover. Офіційного підтвердження цієї інформації поки немає.

За даними видання, Jaguar Land Rover з електричним мотором буде приставлений до 2020 року. Автомобіль стане конкурентом Mercedes-Benz S-Class з точки зору розкоші і буде орієнтований на ринки США і Китаю. Швидше за все, публічний дебют машини відбудеться на автосалоні в Лос-Анджелесі в кінці 2019 року. Ціни на новинку складуть близько 101 286 евро.

Road Rover розробляється паралельно з седаном XJ наступного покоління. На даний момент відомо, що обидва автомобілі будуть використовувати нову алюмінієву архітектуру і приводитися в рух за допомогою двох електродвигунів. Також машини отримають систему повного приводу. За неофіційними даними, запас ходу складе не менше 480 км, а розгін до 100 км на годину займе близько 5,5 секунди.

Раніше стало відомо, що в найближчому майбутньому всі нові автомобілі Jaguar Land Rover отримають повністю електричні або гібридні версії. Почати реалізацію цієї програми англійці планують до 2020 року.

Першою повністю електричною моделлю Jaguar Land Rover став кросовер I-Pace. Автомобіль побудували на новій платформі, розробленої фахівцями Jaguar Land Rover спеціально для повністю електричних машин. Кросовер оснастили двома електричними двигунами, один з яких розташується на передній осі, а інший – на задній.

Поділитися цим!
Макс Коротченко:
Related Post