X

Nissan представив напівавтономний седан

Фото: Nissan

Компанія Nissan показала на автосалоні у Нью-Йорку седан Altima шостого покоління. На місцевому ринку продажі автомобіля почнуться восени нинішнього року. Новинку запропонують в шести версіях (S, SR, SV, SL і Platinum). Ціни на машину будуть названі пізніше. Суперниками новинки називаються Chevrolet Malibu, Honda Accord, Hyundai Sonata, Subaru Outback і Toyota Camry.

Дизайн седана отримав риси концепту Vmotion 2, який представили на початку 2017 року на автосалоні в Детройті. Модель трохи виросла в розмірах і стала ширше. Коефіцієнт аеродинамічного опору становить 0,26. Седан отримав світлодіодну оптику, 19-дюймові колісні диски, нові фари в формі бумерангів і радіаторну решітку V-motion.

У салоні автомобіля встановлюються 8,0-дюймовий сенсорний дисплей, мультимедійна система з підтримкою Android Auto і Apple CarPlay, особливі сидіння, які розроблялися спільно з фахівцями NASA. Новинку оснастили фірмовою функцією ProPilot Assist, яка на даний момент вже встановлюється на кросовери Rogue / X-Trail і електрокари Leaf. Електроніка здатна самостійно утримувати автомобіль в смузі руху, контролюючи рульове управління, акселератор і гальмо. При цьому водій весь час повинен тримати руки на кермі.

У моторну гамму новинки увійшов 2,5-літровий бензиновий двигун з чотирма циліндрами. Потужність агрегату становить 190 к.с. Також клієнтам запропонують 2,0-літровий мотор з віддачею 250 к.с. Двигуни працюють спільно з безступінчатою коробкою передач CVT і системою переднього приводу.

Поділитися цим!
Макс Коротченко:
Related Post