X

Гібридний MINI Countryman підготували до далеких подорожей

Фото: Mini

Компанія MINI представила на Нью-Йоркському автосалоні експериментальну модифікацію гібридного кросовера Cooper S E Countryman All4 під назвою Panamericana. Новинка отримала додаткове обладнання для здійснення подорожей на далекі відстані.

Кросовер назвали на честь Панамериканського шосе – мережі автомобільних доріг в Південній і Північній Америці, що простягнулися від острова Вогняна Земля до Аляски. Загальна протяжність шосе становить близько 30 000 км, що робить його найдовшою дорогою в світі.

Автомобіль обладнали додаткової оптикою, а також спеціальним багажником на даху для перевезення запасного колеса і покришки. На задні двері нанесли малюнок із зображенням двох американських континентів.

Силова установка змінам не піддалася. Її склад включає 1,5-літровий трициліндровий бензиновий турбомотор, що працює в парі з електричним двигуном, комплект акумуляторів і шестиступінчастий «автомат». В сумі агрегати видають 224 к.с. і 385 Нм крутного моменту. Виключно на електричній тязі кросовер здатний проїхати до 40 кілометрів.

Всього буде випущено три таких автомобіля які відправляться в подорож по Панамериканському шосе.

Поділитися цим!
Михаїл Стріга:
Related Post