X

Alpina представила дизельний кросовер XD3

Фото: Alpina

Компанія Alpina, яка виробляє автомобілі на базі BMW, розсекретила новий кросовер XD3. Придбати новинку в Європі можна буде у другому кварталі нинішнього року. Ціни на машину будуть названі пізніше.

Машина побудована на базі нового BMW X3. Автомобіль оснастили 3,0-літровим дизельним двигуном з турбонаддувом. Потужність агрегату становить 333 кінських сили. Двигун працює спільно з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу.

З таким мотором до 100 км / год машина розганяється за 4,9 секунди. Максимальна швидкість – 254 км на годину. Таким чином, XD3 став одним з найшвидших дизельних кросоверів в світі.

Також автомобіль отримав нову спортивну підвіску, диференціал задньої осі і 20-дюймовий колісні диски.

У вересні минулого року компанія Alpina розсекретила нову спортивну модель під назвою D5 S. Придбати новинку можна буде в кузові седан і універсал, машина побудована на базі BMW 5 Series. Автомобіль оснастили 3,0-літровим дизельним двигуном з турбонаддувом. Потужність агрегату становить 326 кінських сил. Двигун працює спільно з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу.

Поділитися цим!
Макс Коротченко:
Related Post