X

Mercedes може пропустити наступний Детройтський автосалон

Фото: Mercedes-Benz

Керівництво компанії Mercedes-Benz розглядає можливість відмови від участі в наступному Детройтському автосалоні, який традиційно проводиться в січні. Про це з посиланням на власне джерело повідомляє Bloomberg.

За даними співрозмовника агентства, «Мерседес» в подальшому має намір проводити окремі презентації своїх нових моделей, а також брати участь у виставках, присвячених новим технологіям, як наприклад, CES в Лас-Вегасі. Крім того, в компанії на даний момент шукають нові формати для власних заходів. Про остаточне рішення про відмову від участі у Детройсткому автосалоні поки не прийнято.

На останньому мотор-шоу в Детройті Mercedes-Benz представив позашляховик G-Class нового покоління, спеціальним гостем на прем’єрі якого став Арнольд Шварценеггер. Gelandewagen зберіг зовнішність попередника, додав в розмірах, але при цьому вийшов легше на 170 кілограмів.

На старті продажів позашляховик буде доступний з чотирилітровим твін-турбо мотором V8, що розвиває 422 кінських сили. Двигун поєднується з дев’ятиступеневим «автоматом» 9G-Tronic.

Поділитися цим!
Михаїл Стріга:
Related Post