X

У Лондоні ввели додатковий збір для старих машин

Фото: Global Look Press

Всього ж власникам старих машин за в’їзд в центр британської столиці доведеться платити 28,3 доларів. Такі заходи місцевої влади пояснюються турботою про екологію.

У Лондоні для старих автомобілів з високим рівнем забруднення навколишнього середовища майже вдвічі збільшили плату за в’їзд в центр міста. Таке рішення було прийнято місцевою адміністрацією, повідомляє The Sun. Збір склав 10 фунтів (близько 13 доларів).

Всього ж власникам старих машин за в’їзд в центр британської столиці доведеться платити 21,5 фунтів (28,3 доларів). У свою чергу для господарів екологічних автомобілів збір становить 11,5 фунтів (15,2 доларів).

«Жахливо, що ми живемо в місті, де повітря настільки токсичне, що багато наших дітей мають проблеми з легенями. Я буду робити все, що в моїх силах, щоб захистити здоров’я лондонців і привести в норму екологічну ситуацію», – заявив мер Лондона Садок Хан.

Як повідомляв Automotive раніше, в Україні незважаючи на те що, в Кабміні і пообіцяли, що не будуть в 2018 році підвищувати податки заради забезпечення доходів Держбюджету, водіїв, мабуть, це не стосується. Міністр екології Остап Семерак заявив про намір ввести новий «паливний податок» для автомобілістів.

Поділитися цим!
Михаїл Стріга:
Related Post