X

Електричний спорткар Porsche сфотографували з серійним кузовом

Фото: Motor1

Перший товарний електрокар в історії Porsche з’явиться в 2019 році. Ціни на новинку будуть починатися від 90 тис. євро, що можна порівняти з вартістю базового лифтбека Panamera.

У розпорядженні видання Motor1 виявилися шпигунські знімки електричного спорткара Porsche, вперше сфотографованого з серійним кузовом. За попередніми даними, товарний електрокар з’явиться в 2019 році.

Основна відмінність тестового автомобіля від прототипу – стандартні задні двері, які замінили задніпетельні двері концепт-кара, що відкривалися проти напрямку руху. В цілому ж серійна модель збереже основні стилістичні риси прототипу Mission E, представленого в 2015 році на Франкфуртському автосалоні.

Концепт-кар був оснащений двома електричними агрегатами, розташованими на передній і задній осі. В сумі двигуни видають більше 600 кінських сил. Porsche Mission E здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 3,5 секунди, а його максимальний пробіг без підзарядки склав близько 500 кілометрів (по європейському циклу NEDC). Запас батарей можна поповнити на 80% приблизно за півгодини за допомогою системи швидкої підзарядки.

При цьому товарна версія Porsche Mission E буде пропонуватися з моторами різної потужності і акумуляторами різної ємності. Модифікації можна буде відрізнити по фірмовим позначенням, наприклад, S і GTS.

Раніше стало відомо, що ціни на електрокар Porsche будуть починатися приблизно від 90 тис. євро. Таким чином, «зелений» спорткар виявиться не дорожче базової версії моделі Panamera.

Поділитися цим!
Антон Кучепінков:
Related Post