Автоновини

Електричний спорткар Porsche сфотографували з серійним кузовом

Фото: Motor1

Перший товарний електрокар в історії Porsche з’явиться в 2019 році. Ціни на новинку будуть починатися від 90 тис. євро, що можна порівняти з вартістю базового лифтбека Panamera.

У розпорядженні видання Motor1 виявилися шпигунські знімки електричного спорткара Porsche, вперше сфотографованого з серійним кузовом. За попередніми даними, товарний електрокар з’явиться в 2019 році.

Основна відмінність тестового автомобіля від прототипу – стандартні задні двері, які замінили задніпетельні двері концепт-кара, що відкривалися проти напрямку руху. В цілому ж серійна модель збереже основні стилістичні риси прототипу Mission E, представленого в 2015 році на Франкфуртському автосалоні.

Концепт-кар був оснащений двома електричними агрегатами, розташованими на передній і задній осі. В сумі двигуни видають більше 600 кінських сил. Porsche Mission E здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 3,5 секунди, а його максимальний пробіг без підзарядки склав близько 500 кілометрів (по європейському циклу NEDC). Запас батарей можна поповнити на 80% приблизно за півгодини за допомогою системи швидкої підзарядки.

При цьому товарна версія Porsche Mission E буде пропонуватися з моторами різної потужності і акумуляторами різної ємності. Модифікації можна буде відрізнити по фірмовим позначенням, наприклад, S і GTS.

Раніше стало відомо, що ціни на електрокар Porsche будуть починатися приблизно від 90 тис. євро. Таким чином, «зелений» спорткар виявиться не дорожче базової версії моделі Panamera.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook