Статті Цікаво

Огляд автомагнітол AudioSources

Огляд автомагнітол AudioSources

Компанія AudioSources вже більше 5-ти років офіційно представлена в Україні, і за цей час набула репутації надійного виробника якісного обладнання, зокрема штатних магнітол і додаткового устаткування для групи VAG.

Фактично кожен дилерський центр Skoda і Volkswagen в Україні пропонує магнітоли AudioSources. І не просто так. За роки роботи в вузькій спеціалізації з VAG, штатні головні пристрої AudioSources стали кращим рішенням для VW / Skoda через свою «заточеність» під бренди німецького і чеського автовиробника.
Багаторічний досвід установок штатних магнітол AudioSources на VW та Skoda дозволив довести продукт до досконалості, адже не дарма у відгуках про штатні магнітоли AudioSources часто можна почути, що це найкраще, що може бути для автомобілей Skoda, та Volkswagen.

Зовнішний вигляд

Дизайнери AudioSources все зробили для того, щоб їх каталог автомагнітол на Шкода / Фольксваген виглядав солідно і під стать екстер’єрам останньої генерації цих автомобілей. А теперішні світові тенденції зовнішнього вигляду натякають на: мінімалізм, чіткість, витончену ергономіку, простір, та читабельні прилади. Всі ці риси і простежуються в автомагнітолах AudioSources останнього покоління. Глянсовий пластик, тоненькі рамки (щоб весь акцент був на екрані), та інші ергономічні деталі відповідають подібним елементам на центральній консолі сучасних авто.

Технічні особливості

Як правило, багато пристроїв AudioSources працюють на ОС Android. Тому, якщо ви користуєтесь такою системою, вам відразу буде зрозуміло, що тут до чого. Інтерфейс зручний, простий. І, в принципі, можна сказати, що автомагнітоли AudioSources являють собою повноцінний планшет. Тут можливо перевіряти пошту, дзвонити по скайпу, серфіть в Інтернеті і робити багато чого іншого. Також тут встановлена купа корисних програм:

    • браузери Opera, Chrome; Skype;
    • онлайн TV / Radio;
    • соціальні мережі;
    • YouTube та інші корисності.

Всі функції можна виконувати за допомогою сенсорного екрану. Багато сучасних автомагнітол AudioSources мають багатодюймовий ємнісний екран, MultiTouch, та великі кути огляду дисплея, що особливо зручно для користування навігацією і серфінгу в інеті.

Технічне оснащення

До пристроїв можна під’єднати 3G-модем. Wi-Fi-модуль входить в комплект, так що можна також роздавати Інтернет. Так як багато пристроїв працюють на Android, при наявності Інтернету можна значно розширити функціональні можливості магнітоли, накачавши додаткових корисних додатків з Google Play Market. До складу всіх систем входить чутливий, з відмінним прийомом сигналу радіо-тюнер AM / FM з пам’яттю, та CD / DVD / MP3-програвач. Відповідні типи носіїв: CD, CD-R, CD-RW, VCD, DVD, DVD-R, D.

Встановлюються штатні мультимедійні центри в рідне посадочне місце автомагнітоли, де підключаються в оригінальні роз’єми і повністю підтримують роботу з CAN-шиною. А це означає, що вам буде доступна інформація від рідних паркувальних датчиків, та функціональне можливо управління пристроєм через штатні кнопки на кермі. Також з автомагнітол AudioSources, можливо управляти всілякими налаштуваннями вашої машини. Наприклад:

  • регулювати межу швидкості для зимових шин;
  • використовувати асистент освітлення при дощі;
  • включати та вимикати денні ходові вогні;
  • робити настройку дзеркал;
  • включати і вимикати автоматичне очищення вітрового скла під час дощу;
  • управляти склопідйомниками і іншими приємними нюансами.

Варто також зауважити, що автомагнітоли AudioSources сумісні з камерами заднього, або переднього виду, що є не зайвою допомогою при парковці. І до них можливо підключати відеореєстратори різних моделей.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook