Автоновини Тюнінг

Тюнери навчили Lamborghini Urus розганятися до 320 км / год

Тюнери навчили Lamborghini Urus розганятися до 320 км / год
Фото: Novitec

Німецьке тюнінг-ательє Novitec представило істотно доопрацьований кросовер Lamborghini Urus. Автомобіль отримав більш потужний двигун, завдяки якому його максимальна швидкість збільшилася до 320 км на годину.

Чотирилітрову «вісімку» з двома турбінами укомплектували перепрограмованим електронним блоком управління, а також іншою випускною системою. В результаті віддача агрегату збільшилася з 650 к. с. і 850 Нм крутного моменту до 780 сил і 1030 ньютон-метрів.

Модернізований кросовер здатний набирати першу “сотню” за 3,3 сек., а його максимальна швидкість перевищила 320 км на годину. Для порівняння: стандартний Lamborghini Urus прискорюється з місця до 100 км / год за 3,6 с, а його максималка дорівнює 305 км на годину.

Плюс до всього кросовер отримав від Novitec аеродинамічний обвіс з карбону, що складається з 14 унікальних елементів, а також капот, частково виконаний з вуглепластика. Крім того, автомобіль обзавівся 23-дюймовими колісними дисками, а також новим модулем управління пневматичної підвіски, яка занижує мінімальний дорожній просвіт ще на 25 міліметрів.

Тюнери навчили Lamborghini Urus розганятися до 320 км / год

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook