Автоновини

У США назвали найбезпечніший електрокар

У США назвали найбезпечніший електрокар
Фото: Audi

Електричний кросовер Audi E-Tron став першим екологічно чистим автомобілем, який отримав вищий рейтинг безпеки від американського страхового інституту дорожньої безпеки IIHS.

Машина пройшла всі шість тестів на зіткнення, також експерти провели дослідження фар і роботу систем безпеки. По всіх категоріях кросовер отримав оцінку «добре» або «відмінно». В результаті електрокар отримав найвищий рейтинг безпеки Top Safety Pick +.

Audi E-Tron – перший електрокар німецької компанії. У електричного кросовера низький коефіцієнт аеродинамічного опору – 0,28. На одній зарядці Audi E-Tron здатний проїхати до 400 км в циклі WLTP. Заряджати Audi E-Tron можна на станціях швидкої зарядки, а також від звичайної побутової розетки. У першому випадку процес може зайняти до однієї години, а в другому – до восьми з половиною годин.

Автомобіль отримав два потужних електродвигуни на передній і задній осях. В сумі вони видають 408 к.с. і 660 Нм крутного моменту. Причому при звичайному міському водінні E-Tron задіє тільки задній електродвигун, а передній підключається в разі потреби на високих швидкостях або при інтенсивному розгоні. Всі версії Audi E-Tron – повнопривідні.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook