Автоновини

Нова Mazda3: перше зображення

Фото: Mazda

Компанія Mazda опублікувала перший тизер хетчбека і седана Mazda3 наступного покоління. Офіційна прем’єра новинки відбудеться в рамках мотор-шоу в Лос-Анджелесі 28 листопада.

Дизайн «трійки» виконають відповідно до подальшої еволюції фірмового стилістичного напряму KODO. Передбачається, що в зовнішності автомобіля використовують ряд рішень, запозичених у концепт-кара Kai представленого восени 2017 року на Токійському автосалоні. Товарна Mazda3 отримає задні стійки схожої форми, значно нахилені двері багажного відділення і вузькі світлодіодні задні ліхтарі.

Крім того, нова Mazda3 буде пропонуватися з повністю цифровою панеллю приладів з можливістю автоматичної настройки і вибору одного з декількох варіантів можливої конфігурацій.

Як очікується, в моторну гамму нової «троячки» увійдуть двигуни сімейства SkyActive-X, які стануть першими в світі масовими бензиновими двигунами внутрішнього згоряння із запалюванням від стиснення, а не від свічок.

Паливно-повітряна суміш зможе займатися в циліндрі в процесі стиснення, як це відбувається в дизельних силових агрегатах. При цьому в двигунах SkyActive-X як і раніше застосують традиційні свічки запалювання, які будуть задіяні при високих навантаженнях.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook