Автопоради Статті

Вибираємо автосервіс: поради та рекомендації

Вибираємо автосервіс: поради та рекомендації

У наш складний час знайти кваліфіковане СТО автовласникові – це хороше досягнення і перш за все, гарантія довгої служби автомобіля.

Ринок автосервісів великий, і дуже часто недобросовісні автомайстерні, практикують обман недосвідчених автовласників виконанням неякісних робіт. Якими якостями повинна володіти Станція Технічного Обслуговування, щоб автолюбителю було спокійно залишати на ремонт і ТО своє авто?

• По-перше, це рекомендації і репутація. Цей пункт не вимагає роз’яснень, якщо про автосервіс ніхто і ніколи не чув, або несхвально відгукувалися ваші знайомі і гості тематичних форумів.
• По-друге, важливими є наявність помітної вивіски і відповіді по  телефону.
• Ви повинні мати можливість бути присутнім на будь-якому етапі виконуваних робіт. Відмова від демонстрації робіт,  повинна насторожити клієнта СТО.
• По завершенню робіт вам повинні повернути замінені розхідники в якості гарантії виконаних робіт.

Знайти хороший автосервіс не так вже й просто. Прекрасний варіант, якщо у вас є знайомі, які можуть рекомендувати місце, де якісно обслуговують і не дорого беруть за послугу. А якщо таких знайомих у вас немає, то можна звернутися за допомогою до інтернет ресурсу. Там ви можете знайти СТО недалеко від вашого будинку, або роботи, що важливо для вашої зручності. Існує і ряд автосервісів, які спеціалізуються на певних марках автомобіля. І якщо ви не знаєте в чому проблема з вашим авто, то краще звертатися туди. Обов’язково вивчіть відгуки автосервісу, куди ви зібралися звертатися. Якщо рейтинг СТО маленький, краще вибрати інший.

Безумовно, найкраще зайнятися пошуком завчасно, так як якщо ремонт терміновий то у вас може не виявитися часу, що б досконально вивчити пропозиції. Коли вибір зроблено, автосервіс бажано відвідати, хороші автосервіси зазвичай мають великий обладнаний майданчик. Акцентуйте свою увагу на чистоті всередині цеху, все повинно бути доглянуто і акуратно, адже якщо навколо буде сильний безлад, варто задуматися чи потрібно залишати своє авто в такому місці. Робочі в якісних автосервісах виглядають охайно і ввічливі з замовниками.

Висококваліфіковане СТО з великим рейтингом – “Ірен Автоцентр” – проведе ремонт і технічне обслуговування автомобілів у Львові. Тут пропонують послуги з техобслуговування, діагностиці, та ремонту автомобілів всіх марок. Розвал сходження, ремонт ходової частини, автоелектрика – це далеко не весь перелік послуг, який вам нададуть в Ірен Автоцентр. Клієнтам гарантують високий рівень сервісу, швидкі терміни виконання робіт і розумні ціни.

Перед початком ремонту сидіння автомобіля обов’язково повинні укрити – так роблять в хороших автосервісах, щоб не забруднити салон автомобіля при ремонті. Здавати машину повинні в чистому вигляді, деталі, які замінили при ремонті, співробітники акуратно прибирають в багажне відділення.

Радимо звертатися до СТО, де як мінімум 3 підйомника. За статистикою на невеликих майданчиках, де працюють в тісноті можна отримати додаткову поломку, або подряпину автомобільного транспорту. Сучасне обладнання має величезне значення. Якісні технічні центри, працюють з хорошими, новими інструментами.

Пам’ятайте, ремонтники повинні доступно пояснювати вам причину несправності вашого автомобіля. По спілкуванню можна визначити професіоналізм співробітника автосервісу.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook