Автоновини Військова техніка

Українська компанія Archer розробила вдосконалену зброю

Українська компанія Archer розробила вдосконалену зброю

Українська компанія Archer розробила вдосконалений танковий приціл навідника. Про це інформує Мілітарний.

Українська компанія Archer розробила вдосконалену версію компактного прицілу навідника для основних бойових танків, повідомляє Defence Blog.

Було розроблено мультисенсорну електрооптичну прицільну систему, оснащену охолоджувальною тепловізійною матрицею, зазначили у компанії.

Українська компанія Archer розробила вдосконалену зброю
Українська компанія Archer розробила вдосконалений танковий приціл. Приціл навідника основного бойового танка компанії Archer. Зображення: Defence Blog/Archer

Використання новітньої сучасної технології дозволяє надати значно вищу продуктивність у більш компактному об’ємі, ніж застосування не охолоджувальних систем, – йдеться у повідомленні.




Компактний та легкий приціл навідника основного бойового танка забезпечує своєчасне отримання інформації про навколишню ситуацію вдень та вночі, визначення цілей та ефективне розпізнавання броньованих машин на відстань більше 3,5 км.

Приціл Archer дає навідникам більшу дальність виявлення для ідентифікації та прицілювання, а також гарний огляд у ситуаціях обмеженої видимості.

На сьогоднішній день Archer успішно завершила визначальні випробування покращеного прицілу навідника для танка Т-64 та очікуєна контракт з постачання його до Збройних Сил України.

Модернізований танк Т-64 зразка 2017 року отримав новий динамічний захист, який значно посилює рівень захищеності бойової машини і ефективно протидіє всім сучасним протитанковим засобам ураження: кумулятивним та бронебійним, а також ударно-кумулятивним боєприпасам типу «ударне ядро».




Під час модернізації у бойову машину інтегрується сучасні нічні прилади спостереження з електронно-оптичним перетворювачем третього покоління. Вони встановлюються на штатні кріплення та підключаються до електричної мережі танку без її змін, що дозволяє значно зменшити час та витрати для їх інтеграції у системи бойової машини.

У прицільний комплекс навідника інтегрований тепловізор, який забезпечує виявлення, розпізнавання та знищення противника вогнем 125-мм гармати у будь-який час доби та за будь-яких погодних умов.

На танки встановлюються цифрові радіостанції «Либідь К-2РБ» (ліцензійна «Моторола»), які забезпечують надійний захищений від перешкод та перехоплення зв‘язок на дистанції до 70 км.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook