Автопоради Статті

Терміновий автовикуп: особливості і переваги

Терміновий автовикуп: особливості і переваги

Для більшості автовласників терміновий продаж автомобіля асоціюється з втратою частини грошей, які вони могли б отримати, якби продавали машину без поспіху. Але навіть у разі термінового продажу можна отримати максимальну суму, якщо підійти до питання з розумом!

По-перше, якщо ви хочете продати автомобіль максимально терміново, звертайтеся тільки в перевірені компанії – https://avtocare.com.ua/. На відміну від перекупників, які вивчають безкоштовні дошки оголошень, вони пропонують дійсно хороші гроші. У деяких випадках вартість викупу може відрізнятися від ринкової ціни всього на 5%.

По-друге, пройдіть діагностику і усуньте наявні неполадки, оскільки технічний стан транспортного засобу безпосередньо впливає на його вартість. У разі якщо автомобіль потребує ремонту, його вартість, а також вартість запчастин буде враховуватися при оцінці машини.

По-третє, максимальну суму за автомобіль можна отримати, якщо продається марка і модель затребувана на ринку і яка користується підвищеним попитом у покупців. Найбільш затребуваними на даний момент є транспортні засоби класу B (KIA Rio, Volkswagen Polo, Renault Logan 2 і так далі).

Етапи викупу уживаних автомобілів

  1. Звернення до компанії. Для початку співпраці вам необхідно залишити заявку із зазначенням основної інформації про автомобіль: марка, модель, рік випуску, пробіг. Також не забудьте вказати свою електронну адресу або телефон, щоб консультанти могли зв’язатися з вами і запропонувати варіанти.
  2. Оцінка автомобіля. У заздалегідь обумовлений час оцінювач приїжджає і проводить ретельний огляд транспортного засобу. В процесі огляду приділяється увага ходовій частині, електроніці, зовнішньому вигляду салону, також здійснюється перевірка кузова. Після перевірки автомобіля оцінювач переходить до вивчення документів на транспортний засіб.
  3. Розрахунок вартості. Після надання докладного звіту менеджери компанії Avtocar, здійснюють розрахунок вартості автомобіля. При цьому враховується технічний стан, зовнішній вигляд салону, наявність кузовних ушкоджень, рік випуску, пробіг, затребуваність марки на ринку. У разі необхідності заміни несправних деталей, вартість ремонту і запчастин віднімається з підсумкової вартості автомобіля.
  4. Підписання договору купівлі-продажу. Після узгодження ціни менеджери компанії запрошують власника на укладення договору купівлі-продажу транспортного засобу. Після підписання всіх документів власник отримує грошові кошти і передає ключі і документи на автомобіль.

Чому краще звертатися до фахівців?

Продаж уживаного автомобіля – довгий і нудний процес, який супроводжується великою втратою часу. По-перше, вам доведеться постійно відповідати на нескінченні питання покупців. По-друге, необхідно буде виділяти час на показ машини потенційним покупцям. По-третє, є ризик потрапити на шахрая і залишитися в підсумку без машини і без грошей. У той час як звернення в спеціалізовану компанію має масу переваг:

  • Оперативність. Якщо автомобіль юридично чистий і має всі необхідні для продажу документи, процес викупу займає близько 2-3 днів. При бажанні ви можете продати машину швидше, повідомивши про це менеджерів компанії.
  • Гроші відразу. При укладанні договору з компанією з викупу автомобіля ви отримуєте гроші відразу ж в момент передачі документів і ключів. Вам не потрібно буде чекати, поки знайдеться покупець.
  • Економія часу і нервів. Спілкування з потенційними покупцями забирає багато часу і сил, і часто це не приносить ніяких результатів. Вибравши компанію Avtocar, ви зможете всього цього уникнути і продати транспортний засіб швидко і вигідно!
  • Юридична чистота. З власником укладається офіційна угода. Шахрайські схеми – повністю виключені!
Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook