Автоновини

ЗСУ опановує новітню американську техніку — фото

ЗСУ опановує новітню американську техніку — фото

Особовий склад 73-го морського центру сил спеціальних операцій опановує новітні зразки техніки, які отримані від Сполучених Штатів Америки. Про це повідомляє Мілітарний.

Військовослужбовці саме проходять стажування з метою допуску до самостійної експлуатації даної техніки на різній місцевості та в різних умовах, в нічний та денний час доби.

У березні цьогороку, зі США до України судно, привезло 350 тонн військового спорядження, у тому чилі 35 позашляховиків HMMWV.




Як і попередня передача, що відбувалась у січні 2021 року, США передають техніку в рамках Ініціативи сприяння безпеці України.

Попередня партія складалась з броньований позашляховиків нового виробництва.

ЗСУ опановує новітню американську техніку — фото

З початком міжнародної підтримки кількість переданих від США HMMWV перевалило за сотні одиниць. Окрім базових автомобілів Збройні Сили України отримали також броньовані модифікації та санітарні.




Про точну кількість всіх автомобілів у ЗСУ зараз не відомо, але у свій час називалось число у 230 переданих машин, згодом також стало відомо про отримання 40 медичних «Hummer».

США продовжують надавати матеріальну і технічну допомогу Міністерству оборони України.

ЗСУ опановує новітню американську техніку — фото

“Сполучені Штати продовжують непохитну підтримку Збройних Cил України, шляхом надання допомоги на суму 7,85 млн. дол. для вдосконалення управління і зв’язку, а також запасних частин та агрегатів до автомобілів, медичного обладнання, й тактичного спорядження в рамках безпекової допомоги на загальну суму понад 2 млрд дол., наданої з 2014 року”, – йдеться у повідомленні Посольства США в Україні.

Також, Адміністрація президента США підготувала плани реакції на ймовірну агресію росіян. Вони включають поставки зброї Україні та нові економічні санкції проти РФ. Працівники адміністрації Байдена підготували пропозиції, які передбачають озброєння України засобами протиповітряної оборони, протикорабельною та протитанковою зброєю.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook