Автоновини

Lexus випустив спортивний седан з вініловим програвачем. Відео

Lexus випустив спортивний седан з вініловим програвачем. Відео

Седан Lexus IS оснастили висувним програвачем вінілових пластинок, який знаходиться в бардачку.

Компанія Lexus представила новий концептуальний седан під назвою Lexus IS Wax Edition. Його головною особливістю став висувний програвач вінілових пластинок, який встановили в бардачку. Також в проекті взяли участь лос-анджелеська студія SCPS, а також ді-джеї Madlib і Kaytranada, які записали кілька треків для 7-дюймової пластинки для Lexus IS Wax Edition.

Сам програвач надрукували на 3D-принтери. Пристрій виготовили із застосуванням вуглепластика і алюмінію. Мелодії відтворюються через стереосистему Mark Levinson з 17 динаміками. Розміри пристрою цілком дозволяють прослухати 12-дюймову платівку.

У компанії заявили, що модифікована підвіска забезпечує седану дуже плавну їзду, завдяки чому пластинки можна слухати без всяких проблем. Серійної версії прототип не передбачає. Концепт буде використовуватися як демонстраційний автомобіль на різних заходах японського бренду.

Раніше Lexus представив ще один концепт на базі седана IS, який призначається для шанувальників відеоігор. У самій компанії заявили, що це перший автомобіль, розроблений за участю користувачів Twitch (відеострімінговий сервіс, який спеціалізується на тематиці комп’ютерних ігор) і створений «саме для них». Седан комплектується величезним монітором, зігнутої форми. Для зручності гравця, машину оснастили висувною клавіатурою і джойстиком, віддрукованим на 3D-принтері. Потужний комп’ютер з процесором AMD встановлений в багажнику седана.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook