Автоновини Військова техніка

Танк “Молот”: з’явилася детальна 3D-візуалізація перспективного українського танка

Танк “Молот”: з’явилася детальна 3D-візуалізація перспективного українського танка

Зображення перспективного українського танка розробки ХКБМ, які були опубліковані в мережі в попередні роки надихнули користувача twitter @xmszeon створити власну 3D-модель танку. Про це повідомляє «Мілітарний».

У лютому 2021 року він опублікував у своєму мікроблозі деталізовану тривимірну візуалізацію танка “Молот” (об’єкт 477).

Окрім відео юзер поширив також ряд зображень реконструкції танку, який досі є секретною розробкою харківських конструкторів.

“Молот” (об’єкт 477) – варіант перспективного машини, який було подано на розгляд Головного автобронетанкового управління СРСР в 1990 році. Це танк з з ізольованою баштою без екіпажу. Перший зразок було побудовано в 1992-1993 роках.

Танк виготовлявся з багатошарової комбінованої броні з використанням вмонтованого динамічного захисту нового покоління. На танку також встановлений комплекс активного захисту і оптоелектронного придушення «Штора».

Комбінована броня за своїми характеристикам забезпечувала захист еквівалентний не менш ніж 1200 мм гомогенної броні від бронебійних-підкаліберних снарядів (без урахування динамічного захисту) і еквіваленту не менш ніж 1800 мм гомогенної броні від кумулятивних боєприпасів (без урахування динамічного захисту).




Основним озброєнням танку мала стати 152-мм гармата, що встановлена в безлюдній башті. Боєкомплект, що возиться, мав складати 34 постріли. Автомат заряджання повністю автоматичний. Швидкострільність танку при використанні реверсивного заряджального модуля становить до 14 пострілів на хвилину. Модуль містить 10 пострілів, які можуть поповнюватися по мірі витрачання з двох модулів по 12 пострілів кожен.

Танк “Молот”: з’явилася детальна 3D-візуалізація перспективного українського танка
Об’єкт 477, схема танка з сайту Андрія Тарасенка

На танку встановлений двотактний двигун 6ТДФ, який у перспективі мав бути замінений на свій форсований варіант 6ТД-3, потужністю 1500 к.с.

Ходова частина машини складалася з 7 опорних котків з кожного борту.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook