Автоновини

Оновлений Skoda Kodiaq зняли на відео

Оновлений Skoda Kodiaq зняли на відео

Рестайлінговий кросовер Skoda Kodiaq зміниться зовні і отримає гібридну силову установку з можливістю підзарядки від побутової мережі.

Компанія Skoda приступила до дорожніх випробувань рестайлінгового кросовера Kodiaq. Фотошпигунам вдалося зняти новинку на відео на трасі D11 в Чехії. Невеликий ролик був опублікований на YouTube.

Автомобіль на відео прихований під камуфляжем. Однак уже зараз можна сказати, що машина отримає трохи змінену решітку радіатора, нові денні ходові вогні, збільшені повітрозабірники і нові ліхтарі. Фотографій салону поки опубліковано не було. Як припускає Motor1, машину обладнали новою цифровою панеллю в стилі Octavia і модернізованою мультимедійною системою.

Що стосується технічних подробиць, то вони поки повністю засекречені. За неофіційними даними, кросовер отримає гібридну силову установку з можливістю підзарядки від побутової мережі. Крім цього, спортивна версія Kodiaq RS, швидше за все, втратить турбодізельного двигуна, з яким вона пропонується на деяких ринках.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook