Автоновини

Nissan показав салон нового Qashqai

Nissan показав салон нового Qashqai
Фото: Nissan

Кросовер Nissan Qashqai наступного покоління отримає віртуальну приладову панель, бездротову зарядку для смартфонів, а також найбільший проекційний дисплей в сегменті.

Компанія Nissan опублікувала перші фотографії салону кросовера Qashqai наступного покоління. Новинка, прем’єра якої відбудеться навесні 2021 року отримає істотно змінений «цифровий» інтер’єр з великими екранами і мінімумом фізичних перемикачів.

Ймовірно, на знімках показаний салон кросовера в топовій комплектації. Такий автомобіль отримає 12,3-дюймову віртуальну приладову панель, а також 10,8-дюймовий проекційний дисплей, який, як стверджують в Nissan, стане найбільшим подібним екраном, доступним в даному сегменті.

На передній панелі розташується 9-дюймовий окремий сенсорний дисплей-планшет мультимедійного комплексу з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, а також голосовим управлінням Amazon Alexa. Для водія і пасажирів буде доступна бездротова зарядна станція для мобільних гаджетів, USB-порти, в тому числі USB Type-C, а також аудіосистема Bose з 10 динаміками. Ряд функцій автомобіля можна буде контролювати дистанційно за допомогою додатка NissanConnect. Салон можна буде обробити шкірою Nappa.

Крім того, на фотографіях видно новий невеликий електронний селектор трансмісії, а також «шайбу» вибору режимів руху для повнопривідних модифікацій.

Nissan Qashqai третього покоління стане першою європейською моделлю японської марки, що базується на масштабованій архітектурі CMF-C. У конструкції автомобіля приблизно на 50% збільшать застосування високоміцної сталі, завдяки чому кузов вийде міцніше попередника приблизно на 40%. Разом з тим капот, задні двері і передні крила зроблять з алюмінію, а кришку багажника – з композитних матеріалів, що дозволить кросоверу стати легше на 60 кілограмів.

У моторну лінійку Nissan Qashqai увійде модернізований бензиновий 1,3-літровий турбомотор, доступний в двох варіантах форсування: 140 і 155 кінських сил. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” або варіатор. Крім того, кросовер буде доступний з 190-потужною гібридною установкою e-Power, де бензиновий двигун грає роль генератора для підзарядки батарей, а за тягу відповідає електричний мотор.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook