Автоновини

З’явилось відео випробування грізної української зброї

З’явилось відео випробування грізної української зброї

З’явилось відео випробування 8 на десантування у воду з десантного катеру «Сватове» ВМС ЗС України. Про це повідомила пресслужба Державного концерну «Укроборонпром».

Бронетранспортер з покращеними характеристиками та дообладнаний спеціальними поплавками випробовували неподалік узбережжя та у подальшому катер здійснив вихід на берег.

Відео з випробувань:

Нагадаємо, що у січні 2017 року Корпус морської піхоти Військово-Морських Сил Республіки Індонезія (KORMAR) провів вогневі випробування під час дій на воді українських бронетранспортерів БТР-4М.

До випробувань залучались п’ять БТР-4М з першої партії, що була поставлена з України у вересні 2016 року.

Два з зазначених БТР-4М оснащені автоматичними бойовими модулями БМ-7 «Парус», які мають на озброєнні, 30-мм автоматичну гармату ЗТМ-1, спарений 7,62-мм кулемет, 30-мм автоматичний гранатомет та ПТРК «Бар’єр».




Решта машин, що були представлені на випробуваннях мають на озброєнні механічні бойові модулі зі спареними великокаліберними 12,7-мм та 7,62 мм кулеметами.

В ході ходових випробувань у Індонезії БТР-4 здійснили 100-км марш в район проведення стрільб на одному з полігонів в гірському районі Букіт Хамбаланг, що знаходиться в західній частині острова Ява.

З’явилось відео випробування грізної української зброї
Фото: Вогневі випробування БТР-4М в Індонезії

Марш здійснювався комбінованим маршрутом, що включав в себе як ділянки магістралей загального користування, так і пересування важкопрохідною місциною.

В ході маршу український БТР-4М підтвердив свої високопрохідні якості, пройшовши самостійно важкі ділянки місцевості, зокрема бездоріжжя, що було ускладнене суттєвим розмоканням ґрунту, через рясні дощі, які пройшли в цьому районі напередодні випробувань.

При цьому евакуаційні засоби у вигляді легких танків ПТ-76, що були передбачені індонезійськими військовими, використовувати не довелось.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook