Автоновини

Нову Skoda Fabia сфотографували з серійним кузовом

Нову Skoda Fabia сфотографували з серійним кузовом

Skoda Fabia четвертого покоління, яку побудують на одній платформі з Volkswagen Polo і Audi A1, дебютує в 2021 році.

У розпорядженні чеського сайту Portal Ridice виявилися шпигунські фотографії з дорожніх випробувань Skoda Fabia наступного покоління, під час яких автомобіль був відображений в серійному вигляді. Раніше нову модель бачили тільки під час тестів, коли його агрегати були заховані під кузовом Volkswagen Polo.

Два тестових прототипу були помічені на трасі D11 в Чехії. На знімках видно вузьку передню оптику в стилі нових кросоверів Skoda, V-образні горизонтальні задні ліхтарі, а також великий спойлер над дверима багажного відділення.

Наступну Skoda Fabia побудують на тій же платформі MQB-A0, яку також використовують на моделях Volkswagen Polo, Seat Ibiza і Audi A1 нового покоління. Як і інші нові автомобілі чеського бренду, четверта Fabia стане більше попередника і отримає більш просторий салон.

Нову Skoda Fabia сфотографували з серійним кузовом

У лінійку двигунів увійдуть трьохциліндрові атмосферні і наддувні двигуни, які в залежності від модифікації будуть працювати з механічною коробкою передач або з роботизованою трансмісією з двома зчепленнями. Імовірно, дизельних агрегатів у Fabia не буде в зв’язку зі строгими нормами за кількістю шкідливих викидів. Як і раніше, у моделі будуть модифікації з кузовом хетчбек і універсал.

Skoda Fabia четвертого покоління буде представлена ??в 2021 році. Випуск автомобіля у вересні підтвердив новий глава чеської марки Томас Шефер, який зазначив, що новинка допоможе бренду посилити конкуренцію з компаніями з Південної Кореї, Японії і Франції.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook