Автопоради Статті

Які авто напрокат найбільш популярні в Україні в залежності від сезону

Які авто напрокат найбільш популярні в Україні в залежності від сезону

Від чого залежить популярність авто напрокат

Перш за все відмітимо, що не скільки сезон, скільки мета, з якою орендується автомобіль впливає на вибір машини напрокат. У цій статті ми пояснимо як користуватися послугою “прокат авто” для вашої поїздки в залежності від сезону та мети вашої поїздки.

Поїздка великою компанією

Зібралися у поїздку, але ваша компанія чимала? У такому разі візьміть напрокат мінівен. Наприклад, Toyota Sienna укомплектована таким чином, що до салону цього автомобіля поміститься семеро людей. Багажний відсік також не замалий, ви можете помістити до нього кілька валіз – усі речі вашої компанії. Вищезгаданий мінівен Toyota Sienna найбільш розповсюджений в українських компаніях з прокату авто. З таким автомобілем важко паркуватися, й він не дуже популярний серед українців, його обирають лише для подорожей компанією більш ніж п’ять осіб.

З дівчиною

Щоб вразити дівчину, не обов’язково купувати сотню троянд. Достатньо лише звернутися до автопрокатної компанії та орендувати кабріолет. І звичайна поїздка містом спекотного літа вже обернеться романтичною подорожжю. Так, Volkswagen EOS найкраще за все підійде для цієї мети. Такий автомобіль має задній диван, де помістяться діти, якщо ви подорожуєте з ними. Але для дорослих позаду місця буде недостатньо. Також, якщо криша складена, тобто прибрана до багажника, місця у ньому буде замало для усіх ваших речей.

Мандри Україною

Позашляховик напрокат знадобиться вам для того, щоб оглянути пам’ятки України. Це автомобілі з високим кліренсом, що призначені для доріг любого стану, навіть для легкого бездоріжжя. Моделі автомобілів, на які вам варто звернути свою увагу, це Toyota RAV4, Ford Escape, Volkswagen Tiguan – популярні у прокаті й, хоч користуються попитом, завжди у наявності.

Відмітимо, що також високим кліренсом, як для автомобіля середнього класу володіє авто Renault Sandero Stepway – 197 мм.

Недолік таких автомобілів полягає у тому, що вони потребують багато палива. Тому, якщо не боїтесь розоритися на заправці – цей клас підходить для вас.

Електромобілі

В Україні електромобілі – це новий тренд, який набуває все більшої популярності. Але не тому, що електромобілі не наносять шкоду екології. Причина криється в іншому, з електромобілем ви зможете суттєво зекономити на паливі, якого не потребує електрокар.

За найбільш низькою ціною у прокаті пропонують Nissan Leaf. Але цей електрокар має й певні суттєві недоліки.

Недолік електромобіля полягає у тому, що заряду його акумулятору не вистачить на подорож по за межами міста, чи на інші великі відстані. А взимку потрібно обирати між тим, ви хочете їхати у теплі (включити прогрів), чи ви хочете просто доїхати до місця призначення. Енергії не вистачить на те щоб й зігрітися й подолати усю відстань.

Те, що популярно завжди

Тим не менш, є класи автомобілів, які залишаються популярними завжди:

  • Економ клас призначений для тих, хто збирається подорожувати у напрямку дім-робота-дім (іноді ще й магазин). Популярність цього класу пояснюється легко – він найдешевший з усіх інших. Це не потужні автомобілі, об’єм двигуна в них невеликий, тому потребують вони не багато палива для поїздок. Серед цих автомобілів переважають машини з механічною коробкою передач (Renault Logan, Skoda Fabia), але є й з автоматичною – Ravon R2.
  • Бізнес клас – більш престижні автомобілі представлені у сегменті бізнес класу. Популярний серед тих, кому потрібно авто на час відрядження, але пересуватися людина буде суто містом. Невисокий кліренс таких машин не витримає подорож дорогами за межами міста. Автомобіль цього класу підкреслить ваш статус. Популярні автомобілі, що належать до цього класу – Hyundai Sonata та Volkswagen Passat.
Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook