Автоновини Військова техніка

Цар-гармата: ЗСУ показали випробування найпотужнішої української гармати (відео)

Цар-гармата: ЗСУ показали випробування найпотужнішої української гармати (відео)

Артилерійська бригада ЗСУ провела бойове злагодження самохідного артилерійського дивізіону з 2С7 «Піон». Про це повідомляє АрміяInform.

Навчання проводила 43-тя окрема артилерійська бригада імені гетьмана Тараса Трясила.

Після фази індивідуальної підготовки військових відбулося злагодження підрозділів: тренувалися розрахунки, взводи, батареї і, нарешті, усі вони у складі дивізіону.

Як повідомлено, вінцем бойового злагодження традиційно стали тактичні навчання з бойовою стрільбою.

– Колективна підготовка підрозділів, як і зазвичай, завершилася бойовою стрільбою, і особовий склад показав гарні практичні навички, – розповів журналісту АрміяInform командир бригади полковник Олег Шевчук. –




«Наші гармаші не словом, а ділом довели, що їм недарма не так давно, у професійне свято, були вручені полум’яні берети богів війни, і що вони не осоромлять честі бригади й імені її славетного патрона, гетьмана Тараса Трясила», – підкреслив командир бригади полковник Олег Шевчук.

Під час тактичних навчань з бойовою стрільбою розрахунки діяли вдень і вночі, здійснювали марш до району зосередження та виконували весь комплекс елементів навчань.

Дальність ураження цілей активно-реактивним боєприпасом становить до 46 км, звичайним – до 37,5 км.

Додатково виконувались зайняття з маскування району вогневих позицій, виконання вогневих завдань та залишення району.

Тактичні навчання з бойовою стрільбою, як зазначають у бригаді, показали, що особовий склад дивізіону в повному обсязі готовий до виконання завдань за призначенням.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook